Ωράριο:Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00EMAIL:info@dermatologist.grΤηλέφωνο:2310 222 432Διεύθυνση:Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη

Πώς επηρεάζει η ροδόχρους ακμή τα μάτια;

11 Σεπτεμβρίου 2017 by Derma Science Clinic0
Πώς-επηρεάζει-η-ροδόχρου-ακμή-τη-μύτη-και-τα-μάτια-1200x825.jpg

Η ροδόχρους μπορεί να επηρεάσει τα μάτια. Περίπου οι μισοί από όλους τους ανθρώπους με ροδόχρου ακμή παρουσιάζουν αίσθημα καύσου, ξηρότητας και ερεθισμό των ματιών (επιπεφυκίτιδα ή/και βλεφαρίτιδα). Αυτά τα άτομα μπορεί επίσης να παρουσιάσουν ερυθρότητα των βλεφάρων και ευαισθησία στο φως. Συχνά τα οφθαλμικά συμπτώματα μπορεί να παραμείνουν απαρατήρητα από τον ασθενή και ο οφθαλμίατρος να είναι ο πρώτος που παρατηρεί τα συμπτώματα του οφθαλμού. Πολύ σπάνια μπορεί να προκληθεί σοβαρή επιπλοκή που επηρεάζει την όραση (αν δε χορηγηθεί θεραπεία), που ονομάζεται κερατίτιδα ροδόχρου ακμής. Ένας οφθαλμίατρος μπορεί να βοηθήσει σε μια σωστή αξιολόγηση των οφθαλμών. Τα αντιβιοτικά από το στόμα μπορεί να είναι χρήσιμα για τη θεραπεία της ροδόχρου ακμής των ματιών.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Copyright 2020 Derma Science Clinic. Design - Development, SEO, Marketing by Fekas Brothers Investing & e-commerce Group. All Rights Reserved.