Ωράριο:Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00EMAIL:info@dermatologist.grΤηλέφωνο:2310 222 432Διεύθυνση:Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη

Το Δερματολογικό Ιατρείο

Δερμοϊατρική Αθηνών

Η Δερμοϊατρική Αθηνών αποτελεί ένα σύγχρονο , πλήρως εξοπλισμένο δερματολογικό ιατρείο.Παρέχει υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής Δερματολογίας χάρη στο άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό του. Η κλινική διαθέτει άνετους,καλαίσθητους χώρους που δημιουργούν στους ασθενείς το αίσθημα της οικειότητας και της ασφάλειας.

WORKING HOURSBOOK A VISITΜαρίτα Κοσμαδάκη MD, PhD

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Επισκ. Λέκτορας Δερματολογίας Boston University, USA

H Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μαρίτα Κοσμαδάκη μετά από κλινική και ερευνητική εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ολοκλήρωσε ένα τριετές μετα-διδακτορικό πρόγραμμα σπουδών στο Boston University, ΗΠΑ. Η έμφαση αφορούσε στη μοριακή μελέτη των μονοπατιών της γήρανσης καθώς και στην επίδραση της υπεριώδους ακτινοβολίας στο δέρμα. Στην ίδια περίοδο ήταν μέλος της ομάδας αντιμετώπισης αγγειακών δυσπλασιών στο Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, USA. Μετά την υποστήριξη της διδακτορικής της διατριβής και την απόκτηση τίτλου ειδικότητας εργάζεται στην Αθήνα. Από το 2005 ως το 2017 εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης και Ακαδημαϊκός Υπότροφος στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός. Το 2007 κρίθηκε επισκέπτρια λέκτορας δερματολογίας στο Boston University, USA. Το 2011 συνίδρυσε τη Δερμοϊατρική Αθηνών.

Η Δρ. Κοσμαδάκη είναι μέλος πολλών ελληνικών και διεθνών ενώσεων δερματολογίας όπου και τακτικά συμμετέχει ως ομιλήτρια στις συναντήσεις τους. Έχει δημοσιεύσει πολλά πρωτότυπα ερευνητικά και ανασκοπικά άρθρα σε διεθνή δερματολογικά περιοδικά και έχει γράψει κεφάλαια σε δερματολογικά βιβλία. Ερευνητικά ενδιαφέροντα αφορούν στη γήρανση του δέρματος, τις διαταραχές φωτοευαισθησίας και την ψωρίαση.Δάφνη Παπαφραγκάκη MD

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Διπλωματούχος American Board of Internal Medicine

Η Δάφνη Παπαφραγκάκη είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει την ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας την οποία έλαβε έπειτα από εκπαίδευση στο νοσοκομείο «Α. Συγγρός». Επίσης κατέχει την πλήρη ειδικότητα Εσωτερικής Παθολογίας από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις στο Σικάγο, ΗΠΑ και είναι Πτυχιούχος του Αμερικανικού Σωματείου Εσωτερικής Παθολογίας (American Board of Internal Medicine) με άδεια εξάσκησης ιατρικού επαγγέλματος στις ΗΠΑ. Στη διάρκεια της εκπαίδευσής της στις ΗΠΑ, διετέλεσε συνεργάτης ιατρός του Δερματολογικού Κέντρου του Νοσοκομείου Advocate Illinois Masonic Medical Center.Αποτελεί ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας. Έχει βραβευτεί από το Πανεπιστήμιο του Ιλλινόις κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της στις ΗΠΑ. Επίσης, έχει λάβει υποτροφία από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας στη διάρκεια της εκπαίδευσής της στην Ελλάδα. Επί σειρά ετών διετέλεσε συνεργάτης δερματολόγος του Ιατρείου Αυτοανόσων Νοσημάτων του Νοσοκομείου Α. Συγγρός.
Η Δάφνη Παπαφραγκάκη είναι συνιδρυτής του Δερματολογικού Κέντρου ΔΕΡΜΟΪΑΤΡΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ στο οποίο εργάζεται ως Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος. Τα ακαδημαϊκά και κλινικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στην κλινική δερματολογία ενηλίκων και παίδων, τις αυτοάνοσες δερματικές παθήσεις, τη δερματοχειρουργική, την αισθητική δερματολογία και τα Lasers. Είναι συγγραφέας πολλών επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά περιοδικά και βιβλία.

Copyright 2020 Derma Science Clinic. Design - Development, SEO, Marketing by Fekas Brothers Investing & e-commerce Group. All Rights Reserved.